Ziggo glasvezel

Zakelijk glasvezel van Ziggo is één van de meest stabiele internet verbindingen van dit moment. Zo bent u altijd en efficiënt online actief. Ideaal voor online vergaderingen of samenwerken in documenten. Benieuwd of glasvezel van ziggo voor uw bedrijf beschikbaar is? Doe de postcodecheck.

Ziggo Zakelijk Glasvezel
5/5

“Klantvriendelijke medewerkers. Proactief meedenken in mogelijkheden en oplossingen. “

Rosalie, Meppel

Ziggo zakelijk glasvezel

Ziggo zakelijk glasvezel is één van de meest stabiele en betrouwbare glasvezel aanbieders. Daarnaast is het heel veilig zakelijk internet en is het supersnel. Zo bent u altijd online, gaat uw business altijd door en hoeft u nooit te wachten op een trage website.

Ziggo glasvezel verbinding

Ziggo zakelijk internet

Ziggo zakelijk internet heeft zich altijd onderscheiden door snelheid. Nu Ziggo ook glasvezel heeft, zijn ze nog sneller geworden.

Glasvezel vergelijken Ziggo

Ziggo maakt gebruik van verschillende snelheden voor het zakelijk glasvezel netwerk. Bekijk de meest gekozen abonnementen.

Ziggo zakelijk glasvezel abonnement

Met een abonnement op Ziggo zakelijk glasvezel bent u verzekerd van een betrouwbare en snelle netwerk verbinding.

Ziggo postcodecheck

Bent u benieuwd of er zakelijk glasvezel van Ziggo voor u beschikbaar is? Doe de Ziggo glasvezel postcodecheck.

Ziggo glasvezel voor bedrijven

Voor MKB+ bedrijven zijn er andere eisen aan een glasvezel verbinding dan een kleinere organisatie. Daarom is er groot zakelijk glasvezel van Ziggo, speciaal voor de bedrijven. 

Gedeelde bandbreedte

Download tot 1.000 Mbps

Back-up verbinding

Support op maat

Ziggo glasvezel postcodecheck
Tot
0
Mbps
Veilig, snel en stabiel

Veel gestelde vragen

Wat de kosten zijn van Ziggo zakelijk glasvezel is afhankelijk van de snelheid  en bijkomende diensten die u wenst. Een basis abonnement is vanaf € 45,- per maand.

Een glasvezel verbinding van Ziggo gaat op dit moment tot maximaal 1.000 Mbps.

Met onze handige glasvezel checker ziet u direct welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn. U hoeft alleen maar uw postcode en huisnummer in te vullen.

Na het indienen van uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Soms komen wij op locatie om uw specifieke situatie te bekijken en eventuele metingen te doen.

Juist voor een zakelijk glasvezel netwerk is het verstandig om gebruik te maken van meerdere IP adressen. Met Ziggo zakelijk glasvezel is dit dan ook geen enkel probleem.

Met Ziggo zakelijk glasvezel beschikt u over een uptime tot 99%, een optimale internetverbinding dus.

Ziggo glasvezel check

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Doe de Ziggo glasvezel check en zie binnen enkele seconden wat uw mogelijkheden zijn.