Glasvezel vergelijken

Zakelijk glasvezel vergelijken

Bij het afsluiten van zakelijk internet willen veel bedrijven zakelijk glasvezel vergelijken. Zo kan er een goede keuze gemaakt worden welke aanbieder het beste bij uw organisatie past. Omdat elke organisatie anders is, en ook andere wensen heeft, gaan wij altijd in gesprek om te zien welk aanbieder en aansluiting het beste bij uw organisatie past.

Zakelijk glasvezel vergelijken

Zakelijk glasvezel internet

Met zakelijk glasvezel internet beschikt u over het snelste internet wat op dit moment beschikbaar is. Daarnaast bent u verzekerd van een uptime tot 99%

Snelheden glasvezel

Met zakelijk glasvezel behaalt u snelheden tot 1.000 Mb per seconde. Hierdoor hoeft u nooit meer te wachten op een langzame ladende pagina.

Glasvezel abonnementen

Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, afhankelijk van uw wensen. Zo is het afsluiten van zakelijk internet altijd een maatwerk oplossing.

Postcodecheck

Wilt gemakkelijk zakelijk glasvezel vergelijken? Vul dan de postcodecheck in en bekijk direct uw mogelijkheden.

Zakelijk glasvezel aanbieders

Wij maken alleen gebruik van de beste zakelijk glasvezel aanbieders die er zijn. Deze partijen onderscheiden zich door hoge uptime (nooit zonder internet), snelle support en een veilig en betrouwbaar netwerk.

Gedeelde bandbreedte

Download 1000Mbps

Back-up verbinding

24/6 Support

Aanbieders glasvezel vergelijken
Tot
0
Mbps
Veilig, snel en stabiel

Veel gestelde vragen

Een zakelijk glasvezel abonnement bij Lagarde Groep is er al vanaf € 45,- euro per maand. Meer informatie vindt u op de glasvezel abonnementen pagina.

Per vestigingsplaats is het verschillend wanneer er zakelijk glasvezel beschikbaar is. Bekijk voor meer informatie de glasvezel postcodecheck en zie direct of er al zakelijk glasvezel voor uw bedrijf is.

De aanbieder waar u zakelijk glasvezel van afneemt is tegenwoordig van ondergeschikt belang. Omdat alle aanbieders waar wij mee samenwerken van hoge kwaliteit zijn.

Daarom gaan wij altijd met u in gesprek om te zien waar uw wensen liggen. Aan de hand daarvan komen wij met een voorstel die precies aansluit bij uw wensen.

Het voordeel van glasvezel is dat het een enorme hoeveelheid gegevens kan dragen. Het is gemaakt van zeer dunne glas- of kunststofvezels die in een cilindrische vorm zijn gerangschikt.

Bovendien zijn glasvezelkabels veel dunner en lichter dan andere soorten kabels, waardoor ze gemakkelijker te installeren en te onderhouden zijn.

Kort samengevat: met glasvezel maakt u gebruik van het allersnelste internet dat er beschikbaar is.

Het is niet verplicht om een (zakelijk) glasvezel abonnement af te sluiten. Houd er echter wel rekening mee dat glasvezel aanbieders stoppen met het aanbieden van koper leidingen. 

Dus uiteindelijk wordt iedereen verplicht over te stappen op glasvezel.

Wij werken met 3 glasvezel aanbieders het liefste samen: KPN, Ziggo en Eurofiber. Dit komt omdat zij een zeer stabiel netwerk leveren, een hoge uptime en ook een veilig glasvezel netwerk aansluiten.

Diverse aanbieders van glasvezel vergelijken is dan ook niet nodig als u één van deze aanbieders kiest.

Glasvezel check

Welke soort glasvezel is het meest geschikt voor u bedrijf? Vul de checker in en zie direct tot welke snelheid er beschikbaar is voor uw bedrijf.