Snelheid zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel internet is het snelste internet dat er op dit moment beschikbaar is. Maar hoe snel is het nu daadwerkelijk? Kabel en DSL internetdiensten bestaan immers al lang, en ze lijken het werk prima te doen.

En toch is het heel verstandig om over te stappen op zakelijk glasvezel. Naast het voordeel van een snelle internet verbinding is het ook één van de meest stabiele manieren van zakelijk internet. De uptime van een glasvezel verbinding is tot wel 99.9%.

Hoe snel is glasvezel?

De vraag hoe snel glasvezel internet precies is, dat verschilt per locatie. Daarom is het niet zomaar te zeggen hoe snel glasvezel in uw situatie is. Het verschilt ook nog eens van welke abonnement u gekozen heeft.

Standaard

Internet

Tot 100 Mbps

€45
/ Mnd

Premium

Internet

Tot 500 Mbps

€63
/ Mnd

Premium+

Internet

Tot 1000 Mbps

€82
/ Mnd

Voor zakelijk glasvezel zijn er drie abonnementen die het meest gekozen worden. Daar ziet u ook direct de snelheid welke behaald kan worden binnen het abonnement.

Er is nog niet voor iedere locatie glasvezel beschikbaar. Daarom hebben wij een handige postcode check ontwikkeld waarmee u direct ziet welke mogelijkheden voor zakelijk internet er in uw situatie beschikbaar is.

Glasvezel postcodecheck

Bent u benieuwd welk glasvezel er voor u beschikbaar is? Druk op onderstaande button en zie binnen enkele seconden uw mogelijkheden.