Zakelijk glasvezel abonnement

Zakelijk glasvezel abonnement

Zakelijk glasvezel tarieven

Zakelijk glasvezel is er in veel verschillende soorten. Wat het tarief voor uw organisatie is, hangt voor een groot deel af van uw situatie. 

Zakelijk glasvezel 100mb

Zakelijk glasvezel is al beschikbaar vanaf 100mb. Zo hebt u snel internet tegen een voordelig tarief.

Zakelijk glasvezel 1gb

Met een zakelijk glasvezel abonnement van 1gb maakt u gebruik van het allersnelste internet met een grote bandbreedte.

Kies uw glasvezel abonnement

Hieronder vindt u de meest gekozen zakelijk glasvezel abonnementen. Uiteraard is ieder abonnement aan te passen naar de specifieke situatie van uw organisatie.

Standaard

Internet

Tot 100 Mbps

€45
/ Mnd

Premium

Internet

Tot 500 Mbps

€63
/ Mnd

Premium+

Internet

Tot 1000 Mbps

€82
/ Mnd

Veel gestelde vragen

Bent u al overtuigd van een zakelijk glasvezel abonnement? Of heeft u nog een vraag? Wij hebben de meest gestelde vragen alvast voor u op een rijtje gezet.

Wilt u advies op maat? Druk dan op onderstaande button, en vul uw gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een zakelijk glasvezel abonnement is beschikbaar voor verschillende prijzen. De kosten voor zakelijk glasvezel met een hoog service niveau begint bij € 45,- per maand.

Er zijn heel veel verschillende glasvezel aanbieders op de markt. Wij werken alleen samen met de meest betrouwbare partijen. Denk dan aan KPN, Ziggo en Eurofiber. Ook werken wij regelmatig samen met Delta Fiber, een aanbieder vooral voor de kleinere gemeenten.

Welk zakelijk glasvezel abonnement voor uw organisatie het beste past is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan welke snelheid glasvezel u wenst, of er een deelbare brandbreedte nodig is en of u belang hecht aan een back-up verbinding.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.