Over ons

Glasvezel internet van Lagarde Groep

Wij zorgen voor een veilige en snelle glasvezel verbinding

Uw bedrijf is altijd in beweging, daarom is het belangrijk dat u altijd verbonden bent met het internet. Maak gebruik van de veilige en snelle glasvezel verbindingen van Lagarde Groep. Wij zijn uw partner voor uw netwerk en zorgen ervoor dat u zorgeloos online werkt.

100+ specialisten

Uw eigens supportteam

Integrale oplossingen voor ICT, Communicatie en Beveiliging

Waarom Lagarde Groep

Al meer dan 6.000 organisaties kiezen voor de diensten van Lagarde Groep. Zij profiteren van een goed werkend zakelijk glasvezel netwerk en zijn altijd online. De business kan daardoor altijd doorgaan.

Hoge snelheid

Glasvezel is het snelste internet. Zo werkt u altijd efficiënt en snel.

Hoge uptime

Met glasvezel beschikt u over de hoogste uptime tot wel 99%

24/6 Support

Ons supportteam is dag en nacht bereikbaar voor al uw vragen.

Onze visie

Wij creëren en beheren voor u een toekomstbestendige en veilige werkomgeving. ICT, communicatie en beveiliging maken wij transparant en relevant. Wij doen dat door data uit een toenemend aantal devices en toepassingen te vertalen naar meerwaarde voor uw organisatie. Daarnaast hebben we de ambitie om de beste werkgever van Midden-Nederland te zijn, zodat onze professionals u de beste service en kwaliteit kunnen bieden.
Over Lagarde Groep - Visie

Uw zekerheid

0 +
Klanttevredenheid
0 +
Specialisten
0 +
Projecten

Word partner van de beste zakelijk glasvezel aanbieder

Wilt u glasvezel afsluiten voor uw bedrijf? Via onderstaande button checkt u direct welk glasvezel er beschikbaar is voor uw bedrijf.